Stiri

play radio hit 90s discoteka festival 2021

Amanare Festival

2020-2021 În ce dată va avea loc DISKOteka 2021?

În acest moment trebuie să așteptăm deciziile autorităților. Noua perioadă de organizare a DISKOteka Festival va fi stabilită în funcție de evoluția acestei pandemii la nivel național și mondial.

Ce se întâmplă cu artiștii confirmați până acum?

Obiectivul nostru este să păstrăm 100% același lineup și toți artiștii să fie reconfirmați pentru 2021. Există însă posibilitatea să apară modificări în funcție de turneele artiștilor.

De ce nu se poate organiza DISKOteka în toamnă?

A fost una dintre variantele la care ne-am gândit încă din luna Februarie 2020, când am reprogramat festivalul pentru perioada 18-20 Septembrie 2020. Dar DISKOteka este un eveniment pe care îl pregătim în cel mai mic detaliu, timp de un an, iar organizarea lui în toamnă ar fi însemnat să oferim o ediție mult sub nivelul pe care ni-l dorim, fără a avea nicio garanție că noua perioadă aleasă în 2020 poate fi respectată.

Ce se întâmplă cu abonamentul meu? Abonamentul tău rămâne valabil în continuare pentru DISKOteka Festival, în 2021.

Mai multe detalii pe https://diskoteka.ro

Trimite un mesaj

Vrei să afli ceva anume? Ai o nelămurire legată de DISKOteka Festival? Suntem la un mail distanță.

Your Name :

Your Mail :

Phone Number:

DISKOteka Festival

Mai multe detalii pe https://diskoteka.ro

Cu aproximativ două luni înainte de momentul în care DISKOteka Festival ar fi trebuit să se desfășoare, nu există niciun scenariu realist în care să întrezărim condițiile normale organizării unui festival de dimensiunea DISKOteka. Numărul tot mai mare de cazuri de infectări cu COVID, interzicerea organizarii festivalurilor, anunțurile autoritătilor despre menținerea restricțiilor pentru încă o perioadă ne-au determinat să luam decizia amânarii pentru anul 2021 a DISKOteka Festival. De la echipe de producţie, tehnicieni, artişti, arhitecţi, echipă de comunicare şi voluntari, mii de oameni vor simţi efectele acestei decizii. Însă promisiunea noastră rămâne aceeași: DISKOteka Festival va ramâne experiența ta de neuitat, cu cea mai buna muzică a tuturor timpurilor. Cei care și-au achiziționat abonamente le pot ultiliza la una din următoarele trei ediții ale festivalului: 2021, 2022, 2023. Prioritatea noastră a fost și va fi mereu sănătatea și siguranța! Vă mulțumim pentru înțelegere și abia așteptam să ne revedem la DISKOteka Festival!