Agenda de concerte și evenimente

Am selecționat cele mai importante concerte din perioada următoare, urmărind artiștii și trupele ce vin în premieră în România sau care se bucură de o apreciere însemnată în rândul ascultătorilor. Nu am lăsat deoparte nici spectacolele artistice muzicale cu potențial să umple sălile.

Lista se actualizează pe măsură ce noi concerte sunt confirmate oficial. Salvează adresa pentru a afla mereu ce concerte urmează în București și în principalele orașe din România.

Asculta Radio Online

Organizatorii Retro Music Festival, au anunțat în cursul zilei de 18 martie 2020, că festivalul programat pentru perioada 29 și 31 mai 2020, va fi amânat pentru perioada 8-10 octombrie 2020, din cauza restricțiilor impuse de statul român ca urmare a pandemiei de COVID-19.Redăm mai jos conținutul comunicatului de presă.Siguranța spectatorilor și a tuturor persoanelor care sunt implicate în desfășurarea evenimentului – artiști, echipa de producție, echipa tehnică, reprezintă o preocupare majoră pentru organizatorii RETRO MUSIC FESTIVAL.Analizând criza la nivel european și mondial generată de virusul COVID-19 (Coronavirus), dorind să venim în întâmpinarea măsurilor de prevenire și transmitere ale acestui virus și având în vedere măsura excepțională, fără precedent, de interzicere a oricăror activități, adoptată de Ministerul Sănătății și Ministerul Afacerilor Interne – Departamentul de Situații de Urgentă prin Hotărârea nr. 6 din 06.03.2020, dată fiind recomandarea autorităților de a amâna evenimentele de mare capacitate, cu părere de rău, ne vedem nevoiți să vă anunțăm că cel mai mare festival de muzica retro din România, Retro Music Festival, se amână pentru perioada 8–10 octombrie 2020.
ABONAMENTELE și BILETELE vândute până în prezent rămân VALABILE pentru luna octombrie 2020, nefiind necesară schimbarea acestora. Cei care doresc să participe la eveniment, pot achiziționa în continuare abonamente și bilete de pe site-ul www.iabilet.ro sau la punctele fizice de vânzare autorizate.Retro Music Festival păstrează majoritatea numelor de pe afiș, care au confirmat prezența în octombrie, iar artiștii care au alte angajamente pentru noua perioadă, vor fi înlocuiți cu alte nume sonore.Vom urmări îndeaproape situația globală și vă asigurăm că vom face tot ceea ce ține de noi ca cel mai mare eveniment dedicat muzicii retro din România, Retro Music Festival, să se desfășoare în condiții depline de siguranță.Întreaga echipă a festivalului îndeamnă oamenii să respecte regulile de igienă, măsurile anunțate de către instituțiile statului român și să se informeze numai din surse oficiale.

CUMPARA BILET

Prieteni dragi,Date fiind condițiile pandemice actuale și faptul că desfășurarea evenimentelor este interzisă prin lege, DISKOteka Festival nu poate avea loc nici în 2021.Știm cât de mult ați așteptat întâlnirea cu cel mai mare festival muzical din Europa dedicat muzicii anilor ’80 și ’90.Am tot sperat ca întâlnirea cu tinerețea veșnică va fi posibilă anul acesta, după ce, anul trecut am fost nevoiți să amânăm manifestarea.Din păcate, ne vedem nevoiți să vă dăm întâlnire abia în 2022, de 1 Mai, așa cum v-am obișnuit. Și tot pe stadionul “Dan Păltinișanu”, din Timișoara.1 Mai pentru că reprezintă nostalgia unor vremuri în care muzica era modalitatea noastră de a evada din cenușiu spre o primăvară colorată. Timișoara – pentru că de aici a pornit ideea de Libertate și pentru că aici am derulat cu mare succes DISKOteka Festival.Din respect pentru voi, prietenii noștri minunați, mai amânăm cu un an momentul revederii.Biletele rămân valabile, ca și gândurile noastre cele mai bune și urările de bine și de frumos în viața!

REVELION 2022
“DISKOteka Festival” nu a luat nicio clipă de pauză chiar din momentul în care s-a încheiat, cu mare succes, prima ediție. Sute de ore de organizare, mii de kilometri parcurși pentru negocieri și încheieri de contracte, zeci de ore de convorbiri telefonice, sau pe internet, pentru ca totul să fie perfect. Nu s-a putut desfășura anul trecut și nici anul acesta. Privim cu încredere spre 1 mai 2022, atunci când ne dorim ca totul să fie bine și să ne întâlnim la a doua ediție. Tot la Timișoara și tot pe stadionul “Dan Păltinișanu”.Până atunci vă invităm să ne facem o temeinică încălzire în noapte dintre ani, la un Revelion al Vedetelor. Meritați, voi cei îndrăgostiți de muzica anilor 80-90, să pășiți pe covorul roșu, alături de soliști renumiți. Și tot la Timișoara, dar în Sala Polivalentă “Olimpia”.Viitorul sună și arată bine, nu-i așa?

CUMPARA BILET