Play Radio Hit Romania un post de radio 100% Ploiestean infiintat la data de 1.01.2008 care se adreseaza tuturor ascultatorilor din tara cit si peste hotare.  Play Radio Hit Romania va aduce muzica in casa dumneavoastra. Sunetul poate insemna mai mult decat o descriere. Play Radio Hit Romania inseamna muzica,idei,concepte,informatie.   https://playradiohit.ro/dance.pls

 

Play Radio Hit Romania va aduce muzica in casa dumneavoastra. Sunetul poate insemna mai mult decat o descriere. Play Radio Hit Romania inseamna muzica,idei,concepte,informatie.  Menirea noastra este de a va transforma cuvintele si ideile in material sonor.

La data de 1 decembrie 2017, am adaugat portofoliului nostru si canalul muzical Play Radio Hit 90s, ce difuza exclusiv muzica italo-disco si euro-disco din anii ’80,"90. Live https://playradiohit.ro/90s.pls Cauti o melodie mai veche sau mai noua al carui titlu sau artist nu îl cunosti? Poti sa îmi lasi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminina / masculina, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ti-l amintesti) si am sa încerc sa te ajut.

 

Anunt!! Tinem sa va anuntam ca posturile de radio online Play Radio Hit Romania împreună cu Play Radio Hits 80's 90's vor lansa noile streamuri radio online Totodata vor functiona si cele precedente pina ce ascultatori vor trece pe noile servere. Multumim pentru intelegere.

Asculta Live https://playradiohit.ro/asculta.pls 

Asculta Play Radio Hit Dance https://playradiohit.ro/dance.pls 

Asculta Play Radio Hit 90's https://playradiohit.ro/90s.pls
Website https://playradiohit.ro